ОШ ХРШ

26. 10. 2009.

Драмска секција ОШ "Херој Радмила Шишковић"


У основној школи "Херој Радмила Шишковић" у Смедеревској Паланци врло успешно ради Драмска секција.
Руководилац секције и редитељ је учитељ Мирослав Михајловић. У раду му помажу Весна Русалић, наставник српског језика и књижевности, и Ружица Митровић, наставник музичке културе која је и музички уредник.
Ова секција има 26 чланова-глумаца који и на пробама и на представама показују да се само радом и упорношћу могу остваривати и највеће глумачке улоге. Пробе се, иначе, одржавају једном недељно, а уочи представа и чешће.
2009-10-24: Представа "Концерт за Невену"
Прошле године ова глумачка дружина је спремила представу "Концерт за невену".
Овом представом наступили су на МАДЕС-у. Исту представу извели су и за Дан школе , а у два наврата имали су прилику да их виде и малишани из Предшколске установе "Чика Јова Змај".
24.10.2009. у Градском позоришту Смедеревске Паланке извели су представу за грађане Смедеревске Паланке. Одлична глума, пуна сала и чести аплаузи су обележили то вече.
Пре неколико дана (26.10.2009.) је руководилац секције за своје глумце организовао једно лепо дружење уз музику, торте и кокиће. Било је лепо. Разговарало се о досадашњим успесима, али и о плановима за наредни период . Врло брзо ова глумачка дружина почеће да спрема нову представу. У плану имају и да се представе публици у Азањи, Кусатку и још неким местима.
Желимо им пуно успеха.
Верујемо у њих , јер све што су досада зацртали , то су и остварили.
Драги Динчић,
главни уреник "Гласа младих"

Више информација на линку.

Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео