ОШ ХРШ

29. 3. 2009.

Рад ученика ОШ "Херој Радмила Шишковић" је у оквиру акције "У сусрет пролећу – помозимо да наш град буде лепши" освојио прво место

На свечаном уручењу награда у оквиру акције "У сусрет пролећу – помозимо да наш град буде лепши" рад наших ученика је освојио прво место а секција за биoлогију и еколошка патрола наше школе су добиле посебно признање.
Основне информације о акцији
У организацији "Тројон – Фишер" и GTZ– a крајем прошле године започета је aкција – мапирање града која, нажалост, није завршена. На иницијативу Еколошке секције ОШ «Херој Радмила Шишковић» и Савета за екологију Општине Смедеревска Паланка уз подршку Фонда за екологију Општине Смедеревска Паланка, предузећа «Тројон – Фишер» и ЈКП Микуља, ове године настављена је акција под називом «У сусрет пролећу – помозимо да наш град буде лепши». Акција је настављена са жељом да град заиста изгледа боље и лепше. Овогодишња акција се састојала из презентације ученичких радова: фотографија, цртежа и мапа града и села.
На позив организатора из 11 основних школа (све основне школе у Општини) стигло је више од 100 радова ученика на задату тему.
У периоду од 21. до 27.3. одржана је изложба пристиглих ученичких радова у холу Општине Смедеревска Паланка.
Свечана додела награда одржана је 27.3.2009.г. са почетком у 18 сати у велкој сали Општине Смедеревска Паланка.У сусрет пролећу - Изјаве учесника у акцији from OŠ Heroj Radmila Šišković on Vimeo.У сусрет пролећу – додела награда from OŠ Heroj Radmila Šišković on Vimeo.У сусрет пролећу - помозимо да наш град буде лепши from Milan Milošević on Vimeo.Корисни линкови:
Фејсбук група ОШ ХРШ
Албум са фотографијама са акције

Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео