ОШ ХРШ

18. 11. 2021.

2021-11-15/18: МЕЂУНАРОДНА РАЗМЕНА ЗНАЊА И ПРИМЕРА ДОБРЕ ПРАКСЕ

Четвородневна Еразмус+ виртуелна мобилност наше школе са успехом је завршена. Уз максимално ангажовање чланова тима и уз велику подрушку чланова колектива све активности школе домаћина су пропраћене и реализоване уз примену информационих технологија.
За ова четири дана учесници пројекта су, кроз радионице, презентације и комуникацију са партнерима из Италије, Турске, Румуније и Литваније, имали прилику да се упознају са школом домаћина из места Прато у околини Фиренце и завире у њихове учионице и лабораторије, где су онлајн пристуствовали реализацији наставе кроз примену програмских платформи и апликација као што су Ардуино, Лего Миндстормс ЕВ3, Коду Гејм Лаб и друге.
Примери добре праксе које су домаћини презентовали партнерима овог пројекти били су у потпуности испраћени од стране нашег тима што је дорпринело, поред осталог, и сагледавању наше образовне праксе и спознајом да смо на правом путу и да ни мало не заостајемо за осталима.
Из ове мобилности чланови нашег колектива излазе богатији за нова сазнања, али и охрабрени да наставе са досадашњом праксом уз стално усавршавање и развијање сарадње са другим школама из земље и света.














Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео