ОШ ХРШ

27. 4. 2016.

2016-04-27: Међуокружно школско такмичење из атлетике

Захваљујући успеху атлетичара наше школе на окружном такмичењу у Смедеревској Паланци је Паланачки центар за Развој спорта добио могућност да у сарадњи са Савезом за школски спорт Смедерево и атлетским клубом „Јасеница“, организује Међуокружно такмичење у атлетици које је реализовано на Градском стадиону у Паланци 27. априла.

На овом атлетском такмичењу учествовали су ученици основних и средњих школа са територије Подунавског, Поморавског, Борског и Браничевског округа, њих преко 200, који су се надметали у појединачној и екипној конкуренцији.

Нашу општину и округ у екипној конкуренцији представљале су мушка и женска екипа ОШ Херој Радмила Шишковић као и 5 такмичара у појединачној конкуренцији. Женска екипа наше школе је освојила друго место а победник је екипа из Јагодине док је мушка екипа заузела треће место. На жалост ни једна екипа се није пласирала на школску олимпијаду. 
У појединачној конкуренцији, Ивана Ђурић (ОШ Олга Милошевић) и Михајло Митић победили су у дисциплини скок у даљ, а у наредни ранг овог атлетског такмичења пласирао се и Милош Стојић, који је био први у дисциплини бацање кугле. 
Победници у екипној, као и они у појединачној, пласирали су се у следећи ранг такмичења, на Државно првенство, које ће бити одржано у Врању на X школским Олимпијским играма од 9. до 13. маја.
Албум са фотографијама фото репортера наше школе је на линку.
Ресурси: Паланка данас

Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео