ОШ ХРШ

23. 8. 2021.

ФОТО-САФАРИ: МИКУЉА

Ученици 5/2 у пратњи свог одељењског старешине Драгане Андрић и педагога Слађане Масловарић посетили су просторије Ловачког удружења „Јасеница – Југ“ на Микуљи.
Ова посета изведена је као једна од активности у пројекту „Школа за све – шанса за све“ под покровитељством Екуменске хуманитарне организације из Новог Сада. Њихов домаћин био је ловочувар Иван Николић који је ученицима говорио о очувању шумских станишта, животињским врстама које се могу видети у нашем крају, штетности криволова и о значају бриге коју ловци воде о животињама, поготову у зимском периоду. Ученици су имали прилику да погледају галерију фотографија птица и животиња, али и препариране примерке.
Осим што су обновили знање из биологије, ученици су се бавили и темом екологије. Било је речи о значају правилног одлагања смећа и штетности загађивања природне средине. Између осталих пројектних активности, ученици су направили фотографије овог помало заборављеног природног драгуља нашег града, а најбољи радови са овог фото-сафарија биће приказани на изложби која је предвиђена пројектом.



















Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео