ОШ ХРШ

27. 1. 2014.

2014-02-27: Обележавање школске славе "Свети Сава" у ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Школска слава Свети Сава у ОШ "Херој Радмила Шишковић" је обележена низом активности између којих издвајамо:
  • Ликовна секција је припремила изложбу радова са мотивима о Светом Сави,


  • Актив наставника српског језика, актив наставника 1. разреда и наставници музичке културе Ружица Митровић и Милена Петровић уз подршку вероучитеља Милоша Јелића у организацији Соње Которчевић, професора српског језика, осмислили су и реализовали Свечану академију у Градском позоришту 26. јануара. Мото Свечане академије је био "Док тебе има и ја постојим". На Свечаној академији је учествовао и Црквени хор Светог Симеона Богопримца. 

  • Обележавање Школске славе је настављено 27. јануара Светосавском литургијом у цркви Свете Петке. Литургији су поред ученика и наставника наше школе присуствовали и ученици ОШ "Вук Караџић".

  • После Светосавске литургије за госте је организован пријем у нашој школи са пригодним програмом који су реализовали ученици 1. разреда уз предају славског колача одељењском већу ученика 6. разреда.

  • У склопу обележавања Школске славе ученици I3, одељењског старешине Јелене Седларевић су за родитеље организовали пригодан програм а ученици IV3, одељењског старешине Славице Ступар приредили су постер секцију посвећену Светом Сави.
Колаж са постера ученика IV3

Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео