ОШ ХРШ

5. 2. 2013.

Обавештење о упису првака у ОШ "Херој Радмила Шишковић" у школску 2013/2014.

Посетите сајт посвећен упису у први разред наше школе на адреси http://prvaci.oshrs.edu.rs/.
Уколико сте одабрали Основну школу „Херој Радмила Шишковић“ за свог будућег ђака првака треба да дођете у нашу школу до 28.2.2013. и попуните захтев (пријаву) за упис у први разред.
Упис ће се вршити за децу рођену од 1.3.2006. до 1.3.2007.
Добродошли!
     
Управа ОШ „Херој Радмила Шишковић“ОШ «Херој Радмила Шишковић» је школа са традицијом дужом од пола века. Основана је давне 1954. године.
Она нуди могућност да ученици стекну квалитетна знања и одговарајуће васпитање уз подршку искусних и висококвалификованих учитеља и наставника.
Млађим ученицима је на располагању продужени боравак који им пружа безбедност, правилну исхрану, васпитање, стручну помоћ у учењу и дружење са вршњацима.
Наши ученици су веома успешни - две трећине су са одличним и врлодобрим успехом.
По успешности ученика VIII  разреда на завршном испиту 2012. школа је најуспешнија у Подунавском округу.
Ученици наше школе учествују и имају запажене резултате на разним нивоима такмичења у организацији Министарства просвете и науке, Центра за таленте, Математичког друштва «Архимедес», Друштва математичара Србије и многих других републичких друштава и организација.
У школи успешно раде многе секције: спортске (фудбал, рукомет, одбојка, кошарка,...), литерарна, еколошка, драмска, фолклорна, новинарска, оркестар, хор, секција за мултимедију, ...
За своје ученике школа организује излете, посете позориштима, екскурзије, рекреативну наставу и летовања.
У школи се тренутно реализује више развојних пројеката у партнерству са Министарством просвете и наука и УНИЦЕФ-ом који су подржани средствима Светске банке, Европске комисије и из других домаћих и страних извора. Школа је својим ученицима обезбедила дигитални кабинет са 20 радних места и Google Apps за образовање које користи више од  60 од 100 најбољих школа у свету.

Нека и Ваше дете постане део велике породице «ХРШ» јер она постоји због Ваше деце и Вас!
     
Добродошли!

Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео