ОШ ХРШ

14. 4. 2010.

Обележавање Дана школе

Дан школе "Херој Радмила Шишковић" обележиће се 19. априла 2010.г.
Програм обележавања Дана школе је следећи:


4. 4. 2010.

Coca-Cola World Cup

У Београду, на Ади Циганлији, 28. марта 2010. године, одржан је фудбалски турнир COCA-COLA WORLD CUP. Учествовало је осам екипа основних школа из читаве Србије. Међу њима је била и екипа наше школе, састављена од ученика седмог и осмог разреда. Осим дечака који су се такмичили, биле су ту и девојчице које су својом плесном тачком давале подршку и навијале. На турнир нас је водио професор разредне наставе Мирослав Михајловић.
Кренули смо дан раније и одсели у хостелу „Fire“ на Сењаку. Смештај је био одличан, а организација изузетно добра. Ту су били смештени и такмичари из других градова (Лесковца, Јагодине...), па смо имали прилику да се упознамо и дружимо са њима.
Сутрадан, у недељу, такмичење је почело у 11 часова. Прву утакмицу смо одиграли са екипом једне београдске школе и изгубили, а већ у следећој утакмици смо победили екипу из Новог Бечеја. За треће место играли смо са тимом из Лесковца и победили резултатом 3:0. Игра је била добра и прилично уједначена. Веома смо задовољни пласманом. Пехаре и медаље победничким екипама уручио је фудбалски репрезентативац Данко Лазовић. Један играч из победничке екипе као награду добио је одлазак у Јужну Африку на Светско првенство у фудбалу.
Као трећепласирана екипа, 2. априла 2010. године, присуствовали смо свечаности у Експо центру и сликали се са пехаром који добија победник Светског првенства у фудбалу.
Учешће на овом турниру било је за нас изузетан доживљај и задовољство, не само због постигнутог успеха, него и због дружења са вршњацима из других градова. Надамо се да ће и наредних година ученици наше школе постизати сличне резултате у спорту.
Екипа дечака: Иван Стојковић VIII4, Милан Павловски VIII2, Миљан Ђукић VIII3, Милутин Вуковић VIII2, Вукашин Петровић VIII1, Никола Радовановић VIII1, Филип Бељић VIII3, Јордан Кузмановић VII3, Душан Панић VII2 и Давид Јовановић VII3.
Екипа девојчица: Ана Жарковић VIII4, Ана Србу VIII4, Јелена Петровић VIII1, Маријана Репац VIII4 и Јелена Стојић VIII1.
Учитељ: Мирослав Михајловић

Вукашин Петровић, VIII/१

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео