ОШ ХРШ

29. 9. 2022.

2022-09: ПРЕДШКОЛЦИ, НАШИ ДРАГИ ГОСТИ

Веома важан тренутак и велика радост сваког детета је полазак у школу. Он уноси у њихов живот велике промене, нове обавезе, нове другаре, нови простор, учитељице.
Наша школа има дугогодишњу успешну сарадњу са свим градским вртићима. Трудимо се да бројним креативним активностима, својом позитивном енергијом и топлином нашим првацима полазак у школу учинимо радоснијим и пријатнијим.
Учитељице четвртог разреда, Ксенија Јоксимовић и Драгана Талијан, оранизовале су креативне радионице на тему „У сусрет јесени”, у којој су учествовали сви предшколци. Радионице су се одвијале током целе недеље у периоду од 19. до 23. септембра. Кроз разговор, ликовно стваралаштво и игру деца су уочила јесење боје и плодове. Ученици четвртог разреда су им несебично помагали и бодрили их у раду. Производ заједничког рада је шума обојена топлим јесењим бојама и корпе пуне воћа. За свој труд, креативност и залагање, предшколци су награђени слаткишима, воћем, балонима и медаљама. Захваљујемо се свима и надамо се поновном сусрету, дружењу и уживању.

























Нема коментара:

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео