ОШ ХРШ

21. 5. 2014.

2014-05-21: Томислав Николић, председник Србије у Смедеревској Паланци

У оквиру својих посета поплављеним подручјима Томислав Николић, председник Републике Србије, са супругом Даницом и сарадницима данас је посетио Смедеревску Паланку. У оквиру ове посете краће време се задржао у нашој школи где је одржао састанак са Штабом за ванредне ситуације Општине Смедеревска Паланка.
Приликом посте Смедеревској Паланци председник Србије Томислав Николић уручио је хуманитарну помоћ грађанима Смедеревске Паланке и поручио да ће свако ко се у овој ситуацији огрешио морати да буде жестоко кажњен.

Коментаришући позиве да се све донације објаве, Николић је рекао да сав новац који стиже у Фондацију „Драгица Николић” за сад намењен за лекове, опрему и храну за бебе "Лекове набављамо у складу са захтевима централне апотеке у Београду, која обавља евиденцију о томе шта је где потребно и шта недостаје", рекао је Николић.

Председник Србије је након предаје помоћи обишао и поплављени градски стадион Непокорена младост.

У Смедеревској Паланци, у којој се укрштају реке Јасеница и Кубршница, највише је поплављено насеље Карађорђево.


Линкови о овој посети:
 

9. 5. 2014.

2014-05-09: Пробни завршни испит

У нашој школи је данас почело одржавање пробног завршног испита за ученике 8. разреда сагласно упутству Министарства просвете, науке и технолошког развоја.  Првог дана (9.5.2014.) ученици полажу комбиновани тест а другог дана (10.5.2014.) тест из српског језика и математике.
Поводом пробног завршног испита директор школе, Слађана Масловарић, дала је краћу изјаву.

4. 5. 2014.

2014-04: Обележавање Дана школе 2014.

ОШ "Херој Радмила Шишковић" је традиционално  и ове године обележила Дан школе низом активности међу којима издвајамо: спортска такмичења, ликовне изложбе, изложбу макета, изложбу икебана,  полагање цвећа на бисту Хероја Радмиле Шишковић, драмска представа за ученике и родитеље "Љубав у три чина", и пријемом пензионера и представника локалне заједнице. Овогодишњи Дан школе је истовремено и јубилеј 60 година рада школе. 
У албумима са фотографијама и видео записима у плеј листи је делимично забележена атмосфера са обележавања Дана школе.


Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео