ОШ ХРШ

29. 3. 2013.

2013-03-28:Школски фестивал науке у МЕШ "ГОША "

Ученици наше школе посетили су 2013-03-28 Школски фестивал науке  у МЕШ ГОША. У албуму пред вама су фотографије које је направио наставник Драган Тасић.

Каталог услуга професионалне оријентације за ученике/це основне школе упознаj, кликни и пријави се!

У каталогу услуга професионалне оријентације наћи ћеш опис свих услуга које постоје у твом граду у обасти професионалне оријентације (ПО), а које су намењене теби и твојим вршњацима.
Каталог ти је потребан да сазнаш ШТА, КАКО и ГДЕ може КО да ти пружи оно што ти је потребно да донеш најбољу могућу одлуку о избору твоје будуће школе и занимања.
Услуга професионалне оријентације за ученике/це основне школе је нека конкретна активност у школи и ван ње која се нуди теби и твојим вршњацима да би боље упознали себе и свет школовања и занимања.
Услуге професионалне оријентације које ти можеш да користиш нуде ти: Основна школа, средња школа, Канцеларија за младе, Национална служба за запошљавање, Предузећа, установе, организације, компаније.
Шта да радиш да дођеш до информација о услузи и да их користиш:
1. Прочитај пажљиво све услуге које се нуде у области професионалне оријентације
2. Изабери једну услугу која ти се допада и желиш да је користиш
3. Контактирај: тим за ПО у твојој школи или одељењског старешину и договори се са њима како да користиш ту услугу
4. Иди, види, научи
5. Разговарај са теби важним особама како је та услуга утицала на тебе
6. Запиши своја запажања и педлоге у области професионалне оријентације
7. Сложи то све у свој портфолио

13. 3. 2013.

2013-03: Окружна такмичења из математике и рачунарства и информатике у нашој школи


Окружно такмичење Подунавског округа из рачунарства и информатике одржаће се 23.3.2013. а из математике 6.4.2013.г. у просторијама ОШ "Херој Радмила Шишковић".
Списак такмичара из рачунарства и информатике је следећи (списак ће бити ажуриран подацима из Велике Плане и Смедерева јер на дан писања овог саопштења нису стигли сви подаци)

Списак такмичара из математике је следећи

--

View ОШ "Херој Радмила Шишковић" in a larger map

6. 3. 2013.

2013-03-02: Општинско такмичење из математике

У Смедеревској Паланци jе 2. марта 2013. у просторијама Машинско електротехничке школе "Гоша" одржаno Општинско такмичење из математике. На овом такмичењу учествовали су ученици из свих основних школа са територије општине Смедеревска Паланка.У вези такмичења наставник математике Војислав Милић је дао кратку информацију у виду видео записа. Резултати са такмичења су прослеђени школама и преметним наставницима.

Задаци и решења општинског такмичења из математике 2. 3. 2013.


III     IV     V     VI     VII     VIII


1. 3. 2013.

Школска правила понашања

Правила понашања свих одељенских заједница, која су донета уз учешће свих ученика радионичарским начином рада,  разматрали су чланови Ученичког парламента и сачинили предлог Школских правила. На исти начин су своје предлоге сачинили запослени из школе и чланови Савета родитеља.
Тим састављен од два ученика и три наставника разматрао је предлоге запослених , Савета родитеља и Ученичког парламента и формулисао шест школских правила понашања која су у духу "Школе без насиља".

Јавне набавке ОШ "Херој Радмила Шишковић"

Видео клип о нашој школи

Видео